Hämtar information

Skydda din BMW med MärkDNA

MärkDNA är en effektiv metod för att förebygga inbrott och stöld. Det är ett biologiskt framställt DNA som du enkelt applicerar på allt som kan vara stöldbegärligt, till exempel bilen och utrustning i bilen, som ratt, krockkudde, navigationsutrustning och xenonljus. Märkningen syns inte för blotta ögat och den skadar inte din utrustning.​​​​​

SmartDNA-BMW

Beställ MärkDNA till din bil

Du kan beställa MärkDNA i Ifs säkerhetsbutik. I paketet ingår en flaska MärkDNA med mikropunkter, dekaler, databasregistrering och laboratoriekostnader.

Det är viktigt att synliggöra att bilen och värdesakerna är märkta, med dekaler och skyltar. Skulle du ändå råka ut för ett inbrott eller stöld har polisen möjlighet att spåra stöldgods som hittas.

Tips - så undviker du bilstöld 

Vill du veta mer om hur du kan förebygga bilstöld och inbrott i din BMW? Tillsammans med Larmtjänst och BMW har vi sammanställt en checklista med tips på hur du gör det svårare för tjuven att ta sig in i din bil. Så skyddar du din BMW från stöld.

BMW Originalförsäkring - Ett samarbete mellan BMW Financial Services och If Skadeförsäkring AB, där If är försäkringsgivare.