Hämtar information

Köpa begagnad BMW hos bilhandlare

När du ska byta din trotjänare till en nyare årsmodell är det klokt att göra det hos en auktoriserad återförsäljare som kan din BMW inifrån och ut.

Vit BMW kör på en bro

Köp begagnad bil tryggt och säkert

När du köper en begagnad BMW av bilhandlare får du en varudeklaration där all fakta om bilen finns med. I varudeklarationen framgår också om det följer med några garantier i bilköpet. Återförsäljaren har noga kontrollerat bilens säkerhet innan försäljningen.

Du som privatperson kan var trygg när du köper en begagnad BMW hos en auktoriserad återförsäljare, du skyddas av konsumentköplagen och auktoriserade återförsäljare för BMW är anslutna till Konsumentverket och Motorbranschens Riksförbund, MRF.

Läs om halvförsäkring.

Räkna pris på försäkringen

Smidigt och tryggt med BMW Originalförsäkring

  • Maskinskadeförsäkring som gäller länge
    Maskinskadeförsäkringen gäller upp till åtta år eller tills bilen har gått 15 000 mil och gäller vid t ex motorhaveri, elfel eller fel på växellådan.
  • Snabb hjälp om något händer
    Gör skadeanmälan snabbt och smidigt online, du kan följa ärendet på Mina sidor hela vägen. Vår skadejour har öppet dygnet runt.
  • Alltid originaldelar – alltid auktoriserad verkstad
    Reparationer görs alltid hos en auktoriserad BMWverkstad med originaldelar. Det ger bilen ett högre andrahandsvärde.

Försäkra bilen 

Lycka till med ditt bilköp!

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

BMW Originalförsäkring - Ett samarbete mellan BMW Financial Services och If Skadeförsäkring AB, där If är försäkringsgivare.