Hämtar information

Om BMW Original­försäkring

BMW Originalförsäkring är ett samarbete mellan BMW Financial Services och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi utvecklat och skräddarsytt en märkesförsäkring för dig och din BMW – med kvalitet och service på samma höga nivå som bilen du kör. BMW är ett speciellt bilmärke och förtjänar en speciell bilförsäkring.

Den perfekta försäkringen för BMW

BMW står för kvalitet, avancerad teknik och snygg design. Det kräver ett försäkringsbolag som är noga med detaljerna och garanterar att allt görs enligt BMWs strikta riktlinjer. Med BMW Originalförsäkring får du som BMW-ägare en bilförsäkring skräddarsydd för din bil. Vi garanterar reparation med BMW Originaldelar på en auktoriserad verkstad. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din BMW. Vi har branschens kanske skickligaste personal och skadejouren har öppet dygnet runt, året runt, för att hjälpa till om något händer. BMW Originalförsäkring finns för både privatperson och företag. En perfekt försäkring för din BMW.

BMW Originalförsäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även BMW Originalförsäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.

BMW Originalförsäkring - Ett samarbete mellan BMW Financial Services och If Skadeförsäkring AB, där If är försäkringsgivare.