Hämtar information

Därför ska du välja BMW Original­försäkring

Märkesförsäkringen för dig som äger en BMW. Här kan du läsa om fördelarna med BMW Originalförsäkring.​​

Vit-BMW

Fördelar med försäkringen

 • Trygg reparation med kvalitet

  Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. BMW är inget undantag. Därför anlitar vi endast auktoriserade BMW-verkstäder som använder originaldelar och känner varje BMW-modell in i minsta detalj. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din BMW.
  För dig som ska köpa ny BMW
 • Snabb och smidig skade­hantering

  Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss här på webben, dygnet runt – utan papper och krångel. Dessutom, med en BMW Originalförsäkring har du vagnskadegaranti och bilförsäkring samlat på ett ställe. Oavsett vad det är som har hänt kontaktar du alltid oss.
  Läs mer om vad du ska tänka på vid skada på bilen.
 • Nyvärde – vid totalskada

  Med BMW Originalförsäkring får du en helt ny personbil om din BMW totalskadas när den är yngre än två år, räknat från första registreringsdag, och inte gått mer än 4 000 mil.
  Nyvärde gäller under förutsättning att du köper en ny BMW hos en auktoriserad BMW-återförsäljare. Nyvärde gäller inte för transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.
 • Mervärde – vid totalskada

  Har du BMW Originalförsäkring och din BMW totalskadas när den är äldre än två år, räknat från första registreringsdag, eller har gått mer än 4 000 mil får du, utöver bilens marknadsvärde, ersättning för mervärde med 20 % över marknadsvärdet.
  Mervärde gäller under förutsättning att du köper en BMW hos en auktoriserad BMW-återförsäljare. Mervärde gäller inte för transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.
 • Generös ersättning för fabriks­monterad utrustning

  Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. Det kan du läsa mer om i villkorets punkt 5.3 Värdering av utrustning.

  Läs mer försäkringsvillkoren
  Här hittar du auktoriserade återförsäljare av BMW

 

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

fika-i.koket

27 % rabatt på hem- och villaförsäkring

Vi samarbetar med If för att kunna erbjuda dig som kund fler försäkringar till bra pris. Du som har en BMW Originalförsäkring får bland annat upp till 27 % rabatt på hem- och villaförsäkring hos If. Visst låter det bra!

Räkna ut ditt pris på hemförsäkring

Har du en BMW Originalförsäkring och tecknar Ifs hemförsäkring blir du dessutom förmånskund. Det innebär att du får upp till 15 % rabatt även på andra försäkringar, till exempel personförsäkringar (barnförsäkring, sjuk- och olycksfallsförsäkring och livförsäkring).

Ring 08-541 706 90 så berättar vi mer. Vi kan även hjälpa dig att byta försäkringsbolag om du vill det.