Hämtar information

Därför BMW Original­försäkring

BMW Originalförsäkring är märkesförsäkringen speciellt framtagen för din BMW. Oavsett om du har köpt en ny eller begagnad bil eller om du köper den hos en återförsäljare eller från en privatperson så har vi försäkring för din BMW.

Blå BMW kör på grusväg

Trygg reparation med kvalitet

Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. BMW är inget undantag. Därför anlitar vi endast auktoriserade BMW-verkstäder som använder originaldelar och känner varje BMW-modell in i minsta detalj. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din BMW.
För dig som ska köpa ny BMW

Snabb och smidig skade­hantering

Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss här på webben, dygnet runt – utan papper och krångel. Dessutom, med en BMW Originalförsäkring har du vagnskadegaranti och bilförsäkring samlat på ett ställe. Oavsett vad det är som har hänt kontaktar du alltid oss.
Läs mer om vad du ska tänka på vid skada på bilen.

Nyvärde – vid totalskada

Med BMW Originalförsäkring får du en helt ny personbil om din BMW totalskadas när den är yngre än två år, räknat från första registreringsdag, och inte gått mer än 4 000 mil.
Nyvärde gäller under förutsättning att du köper en ny BMW hos en auktoriserad BMW-återförsäljare. Nyvärde gäller inte för transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Mervärde – vid totalskada

Har du BMW Originalförsäkring och din BMW totalskadas när den är äldre än två år, räknat från första registreringsdag, eller har gått mer än 4 000 mil får du, utöver bilens marknadsvärde, ersättning för mervärde med 20 % över marknadsvärdet.
Mervärde gäller under förutsättning att du köper en BMW hos en auktoriserad BMW-återförsäljare. Mervärde gäller inte för transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Generös ersättning för fabriks­monterad utrustning

Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. Det kan du läsa mer om i villkorets punkt 5.3 Värdering av utrustning.

Läs mer försäkringsvillkoren
Här hittar du auktoriserade återförsäljare av BMW