Hämtar information

BMW Privatleasing

När du väljer privatleasing kan du tryggt försäkra din BMW hos BMW Originalförsäkring till ett förmånligt och fast månadspris under hela avtalstiden. Kostnaden för försäkring faktureras tillsammans med leasingkostnaden direkt via BMW Financial Services.

BMW-parkerad-vid-villa

Försäkra din leasing bil

När du privatleasar bilen är den egentligen inte din, utan du långtidshyr den. Därför är det extra viktigt att bilen är försäkrad. Du behöver en halvförsäkring, vilket tillsammans med vagnskadegarantin ger samma skydd som en helförsäkring.

Välj BMW Originalförsäkring vid privatleasing

Du privatleasar en bil för att det är enkelt. Därför har vi tagit fram en förmånlig bilförsäkring just för dig som privatleasar en BMW via BMW Financial Services.

För dig som har tecknat leasingförsäkring från den 3 november 2020 ingår även Drulleförsäkring.

  • Fast månadskostnad hela leasingperioden
  • Försäkringskostnad och leasingkostnad samlad på en faktura
  • Två tilläggsförsäkringar ingår hela leasingperioden
    Stor Bilextra - ersätter hyrbil och sänker självrisk för bl. a djurkollision och skadegörelse.
    Drulleförsäkring - ger ersättning om något plötslig och oförutsett skulle inträffa inuti bilen eller med bilnyckeln.
  • Körsträcka enligt leasingkontrakt

Sköt om din leasingbil

När kontraktstiden är slut ska du lämna tillbaka bilen. För att undvika onödiga kostnader vid kontraktets slut är det klokt att serva enligt bilens serviceintervaller. Bilen indikerar när det är dags för service, boka då en tid och lämna in den. Titta i skötselguiden som du får när du hämtat ut din BMW så du vet vad som anses vara normalt slitage.

Läs mer om BMW Privatleasing.

BMW Originalförsäkring - Ett samarbete mellan BMW Financial Services och If Skadeförsäkring AB, där If är försäkringsgivare.